امنیتی که با استفاده از این روش ایجاد خواهد شد در قیاس با هزینه ای که از شما درخواست می شود بسیار باارزش است . اگر شما نیز به دنبال راهکارهای متنوعی برای ایجاد گارد برای ساختمان خود هستید می توانید این روش را با اطمینان کامل انتخاب کنید . در ادامه ی جوشکاری اینک محافظ آهنی بالای دیوار آماده شده و باید رنگ آمیزی گردد معمولا سایر گارد هایی که به عنوان حفاظ تولید می گردد پروسه های زیاد و طولانی را طی می کنند به همین علت ممکن است هزینه های پیشنهادی برای آنها بیشتر باشد . قبل از انتخاب حتما هزینه ها را نسبت به ویژگی آنها مقایسه کنید .
حفاظ آهنی محوطه ساختمان با توجه به این مسئله که امروزه درب و پنجره های بدون محافظ یکی از راه های ورود و نفوذ سارقین مختلف به درون منازل مسکونی شده است، وجود نرده دیوار به عنوان یک سد مستحکم در برابر هر گونه سارق یا مزاحم دیگری در آپارتمان های مختلف مسکونی و اداری تجاری به خوبی حس می گردد بنابراین از آنجایی که درب و پنجره ساختمان ها و منازل مسکونی به سمت کوچه و خیابان باز و بسته می گردد امکان نفوذ از طریق آن ها به راحتی میسر است.به ویژه اگر یک سارق حرفه ای باشد، می تواند از کوچکترین حفره ای خود را به راحتی از طریق درب و پنجره های مشرف به کوچه و خیابان وارد منازل مسکونی کند و تمامی ابزارآلات و وسایل گران سنگ افراد را به تاراج ببرد. به همین علل و عوامل است که وجود یک حفاظ آهنی روی درب و پنجره های ساختمان های مختلف در عصر حاضر به عنوان یک ضرورت احساس می گردد تا علاوه بر زیبایی خاصی که به نماهای ساختمان ها می بخشد، سبب بالا بردن امنیت و نیز آرامش و آسایش خاطر ساکنین خانواده ها می گردد.
رایجترین روشی که توسط نصاب حفاظ شاخ گوزنی انجام میگیرد و برای تمامی بسترها و دیوارها میتوان از آن استفاده کرد، گذاشتن پین در دیوار است. به این صورت که بالای دیوار و با استفاده از دریل، سوراخهایی به قطر ۸ میلیمتر ایجاد شده و یک پین به قطر ۱۰ میلیمتر داخل سوراخ دیوار قرار میگیرد. برای هر شاخه ۲ متری از حفاظ، حداقل ۴ پین ۲ به ۲ و روبهروی هم نیاز است تا حفاظ به درستی و محکم در جای خود بایستد. پس از کار گذاشتن پینها، حفاظ بروی دیوار و بین پینها قرار گرفته و به آنها جوش میخورد. قسمت جوشکاری شده باید حتما لکهگیری شود.