حفاظ نیزار
حفاظ نیزار
سالهاست که افراد برای حفاظت از خانه، ویلا و یا باغ از حفاظهای دیواری استفاده میکنند. حفاظ نیزار دارای انواع مختلفی هستند که تمامی آنها در بازار یافت میشوند. نکته مهم در انتخاب حفاظ دیواری این است که آنها مانند دیگر اقلام ساختمانی قابل تعویض نیستند بنابراین باید حفاظهای محل زندگی خود را با دقت انتخاب کنید تا در آینده پشیمان نشوید. همچنین حفاظهای انتخابی باید به گونهای باشند که امنیت مکان مورد نظر را کاملا تامین کنند. شرکت “حفاظ کمک” دارای سابقه طولانی در ساخت و نصب انواع حفاظ نیزار دیواری برای خانه، ویلا و باغ بر اساس سفارش و سلیقه مشتریان خود می باشد.
یکی از انواع حفاظهای مصرفی، حفاظهای نیزاری هستند که اسم نیزار تا حدودی نمایانگر شکل کلی آن میباشد. این نوع از حفاظ بسیار زیبا طراحی شده و در کنار زیبایی، از امنیت بالایی نیز برخوردار است. البته بجز حفاظهای دیواری نیزاری، حفاظهای بوتهای، شاخ گوزنی و لیلیوم نیز زیبا هستند. انتخاب میان این گزینهها به سلیقه شما بستگی دارد و نمی توان هیچ کدام این حفاظها را از لحاظ زیبایی برتر از بقیه دانست اما در کل حفاظهای جدید ظاهر بهتری نسبت به حفاظهای کلاسیک دارند. دلیل اصلی رواج حفاظهای جدید در سالهای اخیر عدم وجود نردههایی بود که هم امن باشند و هم از ظاهر مناسبی برخوردار باشند. به همین منظور تولیدکنندگان و طراحان به فکر ساخت نسل جدیدی از حفاظها افتادند که در کنار امنیت بالا از ظاهر زیبا و مناسبی نیز برخوردار باشند. در این مجموعه حفاظهای نیزاری یکی از بهترین موارد ساخته شده بود.
حفاظهای نیزاری دارای شاخههای منظمتر و خلوتتری نسبت به رقبای خود هستند. این نظم در شاخهها علاوه بر امنیت بیشتر نوعی دکوراسیون نیز به شمار میروند. یکی از مزایای حفاظهای نیزاری این است که تمامی شاخهها با جوشکاری مستقیم به شاسی متصل میشوند و شاخههای اصلی نیز از بالا به یکدیگر جوش داده میشوند. این ویژگی باعث کاهش نقاط جوش و در نتیجه افزایش استحکام این حفاظها شده است. در صورتی که در سایر مدلها، بعضی از شاخهها به شاخههای اصلی جوش داده میشوند و باعث میشود تا نقاط جوش در زاویه ها بیشتر شود و اگر جوشکاری با الکترود روکشدار انجام شود، گل جوش های باقیمانده در زاویه ها منجر به پوسیدگی از همان ناحیه خواهد شد.
اندازه حفاظ دیواری نیزار
اندازههای استاندارد برای حفاظهای نیزاری ارتفاع 70 تا 120 سانتی متر میباشد که از جنس میلگرد 10 تهیه شدهاند. البته سایزهای معمول آن 90، 100 و 110 سانتی متر هستند. با این وجود هیچ محدودیتی در اندازههای تولید شده وجود ندارد و کارخانه آماده است تا هر سایزی که مدنظر شما باشد را تولید کند. شاسیهای این حفاظها نیز از نوع قوطی 20 در 30 هستند.
طرح کلی حفاظ دیواری نیزار
شاخههای نوکتیز و برندهی حفاظهای نیزاری به جهات مختلف کشیده شدهاند. این طراحی کلی باعث شده است تا سختی و میزان آسیب احتمالی برای عبور آنقدر بالا رود که حتی فکر عبور از این حفاظ هم برای هر فرد غیر ممکن باشد.
رنگ آمیزی
در گذشته از ترکیبهای ضد زنگ و رنگ برای رنگآمیزی قطعات فلزی استفاده میشد که معایبی همچون عمر کوتاه و کیفیت پایین داشت. اما امروزه از روشهایی مانند رنگ آمیزی به روش الکترواستاتیک و پخت رنگ پودری داخل کوره با دمای خاص برای رنگآمیزی حفاظها استفاده میشود.
طریقه نصب حفاظ نیزار
در ابتدا توجه کنید که فاصله صفحاتی که شاسی بر روی آنها جوش داده می شود، باید در حدود یک متر یا کمتر باشد. اگر محل نصب حفاظ روی دیوار قبلا پیشبینی نشده باشد، باید با دریل هیلتی روی دیوار سوراخهایی با قطر 10 یا 12 میلیمتر ایجاد شود. بهتر است این سوراخها به صورت مورب باشند تا استحکام حفاظ بیشتر شود.
سپس میلگردهایی با اندازه حدود 15 تا 20 سانتیمتر و با چکش داخل سوراخها محکم میشوند و شاسی حفاظ به این میلگردها جوش داده میشوند. میلگردها نیز باید بهصورت یکی در میان در دو طرق شاسی کار گذاشته شوند. در پایان تمامی مراحل هم محل جوشکاری باید با اسپری رنگ لکه گیری شوند.
در پایان اگر بهدنبال حفاظی هستید که هم امنیت بالایی را برای ساختمان ایجاد کند و هم از لحاظ زیبایی ظاهری به نمای ساختمان جلوه دهد بهترین انتخاب را می توان حفاظ های دیواری نیزار با امکان نصب آسان معرفی نمود.