ساخت انواع حفاظ شاخ گوزنی غیر قابل عبور به این راحتی و آسانی ها که مشاهده می شود هم نیست. قلق ها و دستورالعمل های خاص خود را دارد. از این رو نمی توانید برای ساخت حفاظ شاخ گوزنی دیوار ساختمان خود اعتماد کنید. برخی استانداردهای مربوط به ساخت باید رعایت شوند تا ایمنی نرده آهنی شاخ گوزنی کاملا تضمین شده باشد.فاصله میلگردها، محل نصب آنها، ارتفاع شاخ ها، محل نصب شاخ ها، فاصله شاخ ها از هم، کفی که حفاظ روی آن می نشیند و برخی موارد دیگر باید دقیقا اصولی و برحسب استانداردهای جاری نصب و ساخته شوند. این استانداردها را می توانید .
برای نصب حفاظ شاخ گوزنی نیز باید نحوه نصب به گونه ای باشد که هیچ کسی نتواند از بالای آن وارد شده و یا از پایین اقدام به بریدن و جدا نمودن آن نماید. عدم رعایت این اصول علاوه بر هدر دادن تمام هزینه های شما، هیچ امنیتی نیز برای آن ایجاد نکرده و در واقع شما ساختمانی بدون محافظ دیوار خواهید داشت.این حفاظها تقریبا و متداولا در شاخههای به طول دو متر ساخته میشوند. ارتفاع استاندارد این حفاظها حدود هفتاد تا صد سانتیمتر بوده و عرض حفاظهای شاخگوزنی به ارتفاع نیز بستگی دارد و تقریبا بین پنجاه تا هفتاد سانتیمتر ساخته میگردد .تراکم، به معنی تعداد شاخههای اصلی در دو متر است.
تراکم متداول حفاظ شاخ گوزنی از هفت تا سیزده ردیف در دو متر را شامل میشود. تولید حفاظ شاخ گوزنی به طریقی انجام میشود که شاخههای اصلی از سایر شاخکها بلندتر و در ردیف وسط باشند.برای مثال تراکم یازده یعنی در هر دو متر حفاظ شاخ گوزنی، یازده ردیف اصلی وجود داشته .در تراکم سیزده، شاخکها تقریباً در حدود پانزده سانتیمتر از هم فاصله دارند. شاخههای اصلی را مستقیماً به شاسی جوش میدهند و شاخههای فرعی به شاخه اصلی جوشکاری میشوند. برخی از تولید کنندگان بخاطر تبلیغات، شاخکهای فرعی را نیز جزء تراکم حساب میکنند و اعدادی تا ۱۰۰ و حتی بیشتر برای تراکم به مشتری بیان میکنند که صرفاً جنبهی تبلیغاتی داشته و اشتباه بهتر است بدانید حداکثر تراکم مورد استفاده در نصب و ساخت حفاظ شاخ گوزنی ۱۵ است.